Főoldal » Zenés színház » Lady Budapest musical - MKB Aréna

Lady Budapest musical - MKB Aréna


Helyszín: MKB Aréna -Sopron 9400 Sopron, Lackner Kristóf utca 48
Dátum: 2016. 10. 29. ( szombat )

Lady Budapest musical  - MKB Aréna

Lady Budapest musical - Sopron Novomatic Aréna - Budapesti Operettszínház

Az 1956-os forradalom emlékére számos mű született már, többek között filmek, könyvek is. A legismertebb magyar musicalszerző páros Kocsák Tibor és Miklós Tibor is írt már musicalt a témában Utazás címmel Tábori György műve alapján. Ez a musical megújulva Lady Budapest címmel tér vissza.

Az 1956-os forradalom emlékére mutatja be 2016. október 21-én a Lady Budapest című musicalt a Budapesti Operettsznház. Az új bemutató 2016. október 29-én Sopronban a Novomatic Arénában is látható lesz.

Az angol Lady Ashton egy autóbuszt szerez, hogy szerelmét, Veres Pált a sebesült forradalmárt kimentse az országból. Csakhogy a határon Szurov, egy szovjet őrnagy megállásra kényszeríti őket. A világhírű író-rendező, Tábori György forgatókönyve alapján készült musical három bátor, de esendő ember romantikus szerelmi történetén keresztül, magával ragadó muzsikával idézi színpadra a forradalmat. Somogyi Szilárd húsz évvel az első bemutató után a darab viharos viszonyait megtartva, de a modern színpadtechnika vívmányait is felhasználva állítja színpadra a Lady Budapestet.

A Lady Budapest musical szereposztásában látható lesz Mészáros Árpád Zsolt, Peller Anna, Vágó Berndadett, Janza Kata, Szabó P. Szilveszter, Szinetár Dóra, Horváth Dániel, Kocsis Dénes, Dancs Annamari, Kerényi Miklós Máté, Veréb Tamás, Vágó Zsuzsi, Gömöri András Máté és még sokan mások.

Jegyárak / Szektorárak:

5 500 Ft B, D, F, H, J
6 500 Ft B, C, D, F, G, H, J
7 500 Ft B, D, D, D, F, F, F, H, J
8 500 Ft B, E, H, J
9 500 Ft J
10 500 Ft J
11 000 Ft J
12 000 Ft J, VIP páholy (emelet), VIP páholy (emelet), VIP páholy (emelet)