Főoldal > Zenés színház > Jézus Krisztus Szupersztár - Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Jézus Krisztus Szupersztár - Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Jézus Krisztus Szupersztár - Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad
Dátum: 2015 nyár

JEGYVÁSÁRLÁS

Tim Rice–Andrew Lloyd Webber: Jézus Krisztus szupersztár rockopera

Fordító: Miklós Tibor

2015. július 17., 19. (péntek, vasárnap) 21 óra
Margitszigeti Szabadtéri Színpad


Főhőse nem csak a címszereplő Jézus, egyenrangú társa Júdás, aki kétségbeesett igyekezettel próbálja megérteni barátja cselekedeteit, de mindhiába. Kérdéseire rejtélyes válaszokat kap, és egyre világosabbá válik, hogy olyan történetbe csöppent, amelynek folytatására csekély hatása lehet - csakúgy, mint a többi szereplőnek, Pilátustól Heródesig, Mária Magdolnától Kajafásig. Egy hét eseményeibe tömörül minden emberi és emberfeletti történés: Jézus és híveinek jeruzsálemi bevonulásától a keresztre feszítésig tart a cselekmény. Lloyd Webber zenéje friss és elsöprő, egyik nagy sláger követi a másikat. Egy nagy ívű pálya első mérföldköve áll most új és látványos köntösben a publikum elé.

Főszerepekben Szomor György, Sándor Péter, Baranyai Annamária, Mózes Anita, Nagy balázs, Fejszés Attila, Forgács Péter, Rácz István, Klinga Péter, Hanczár György, Mohácsi Attila, Molnár Erik, Szikra József, és més sokan mások.

A Győri Nemzeti Színház előadása két alkalommal lesz látható Budapesten.

Jegyárak / Szektorárak: 3900, 4900, 5900, 6900, 7900, 9900 Ft

ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY!
Februárban 40%, márciusban 30%, áprilisban 20%, májusban már csak 10%kedvezménnyel lehet jegyet váltani, de elképzelhető hogy addigra minden jegy elfogy, minden hely foglalt lesz. A kedvezményt a vásárlás során magunknak kell beállítani! Amint a kosárba helyezte a jegyeket egy összesítő listát fog látni ahol a TELJES ÁR feliratot kell átállítania! Ezután a rendszer újra számolja az összeget és a csökkentett ár kell, hogy megjelenjen! Ezt minden jegynél el kell végezni! 

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top