Főoldal » Színház » Nem a Messiás musical Brian élete . Miskolc Aréna

Nem a Messiás musical Brian élete . Miskolc Aréna


Helyszín: Miskolci Generali Aréna és Sportcsarnok 3500 Miskolc, Görgey A. utca 19.
Dátum: 2015. 11. 15. ( vasárnap )

Nem a Messiás musical Brian élete . Miskolc Aréna

Nem a Messiás (csak egy nagyon haszontalan fiú) -Monty Python: Brien élete c. film alapján

2015. november 15 - Generali Aréna - Miskolc

"Eric Idle (Monthy Python) Tony Award díjas Broadway musicalje a Spamalot (Gyalog galopp) hatalmas sikere után bejelentette, hogy megbízást kapott a Brian élete című film hasonló feldolgozására a torontói Luminato fesztiváltól. A darab megírásába Eric Idle bevonta korábbi szerzőtársát John Du Prez-t, akivel a Spamalot musicalen is együtt dolgoztak. A művet végül "Not the Messiah" címmel mutatták be 2007. júniusában a fesztiválon.

Két évvel később, 2009. október 23-án ezzel a darabbal ünnepelte a Monthy Python társulat a 40. születésnapját a londoni Royal Albert Hall-ban a BBC Szimfonikus Zenekar és Kórus, neves opera szólisták valamint az összes, még élő Monthy Python tag (Eric Idle, Michael Palin, Terry Jones and Terry Gilliam) közreműködésével, telt ház előtt hatalmas sikerrel. Az előadás anyaga DVD-n is kiadásra került.

A Monthy Python 46. születésnapja alkalmából 2015-ben az előadás végre Magyarországon is bemutatkozott, egy szimfonikus zenakar, nagy létszámú kórus, neves szólisták és különleges vendégek közreműködésével Budapesten

A hazai premier után a darab országos turnéra indul. A tervek szerint Debrecen, Veszprém, Pécs, Győr, Szeged és Sopron közönsége láthatja még Szomor György rendezésében a Nem a Messiás című előadást. A főbb szerepekben Janza Kata, Homonnay Zsolt, Hajdú Steve és Pintér Dömötör szerepel. 

A miskolci és pécsi előadásokra már elkezték a jegyértékesítést!

Jegyárak / Szektorárak:
4 900 Ft 004 bal, 004 jobb
6 200 Ft 003 bal, 003 jobb, A szektor, E szektor
8 200 Ft 002 bal, 002 jobb, B szektor, F szektor
11 900 Ft 001 bal, 001 jobb