Főoldal » Koncert » Best of Geszti koncert

Best of Geszti koncert


Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad Margitszigeti Szabadtéri Színház
Dátum: 2021. 08. 25. ( szerda )

Best of Geszti koncert

2021-ben ÚJRA Best of Geszti koncert Budapesten!
Geszti Péter volt már műsorvezető, X-faktor zsűritag, színész, dalszerző, énekes és minden más. Azonban mindenben és mindig a lehető legjobban igyekezett szerepelni. Zenei munkásságát is számtalan formáció dícséri, amik mind sikeresek voltak és máig ismertek a dalaik.

Rapülők, Jazz+Az, Gringo Sztár, Létvágy…
 Geszti Péter, a sokoldalú előadóművész és csapata sok generációnak tud újat, na meg régit mutatni. Van, hogy Geszti rímbe rángat, olykor igényes jazzel, máskor stadionrepesztő produkciókkal lepi meg közönségét. 2019-ben sem lesz másképp, ráadásul a régi és új rajongók most mindenből a legjobbat kapják.

A Best of Geszti koncert minden, ami Gesztiben jó, egy új, ütős, szórakoztató produkcióba sűrítve. A Rapülők, a Jazz+Az, a Gringó Sztár és a Létvágy legnépszerűbb dalai, vizuális kényeztetéssel, jó kedvvel, bőséggel.

Geszti időtlen, mint a jókedv – amire mindenkinek szüksége van. A 2016-ban megjelent Létvágy album bejárta az országot és a határon túli közösségeket, a Rapülőkkel pedig 2017-ben kétszer is megtöltötte a Budapest Arénát, majd vidéki turnéra indult a csapattal, most pedig a Margitszigeti Szabadtéri színpadára is megérkeznek a Jazz+Az muzsikusaival.

Egyszerre retro és egyszerre mai. A kilencvenes évek nagy slágerei mindenkit magukkal ragadnak, de Geszti lendületes színpadi jelenléte és humora feledteti az idők múlását. Ahogy kedvenc mondása szól: „Az idő az egyetlen dolog, ami magától telik, a többi rajtunk múlik.” Rajta pedig nem múlik, hogy nagy buli kerekedjen a koncertjein!

2021. augusztus 25-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpad ad otthont  a különleges koncertnek!

Jegyárak és jegyvásárlás lentebb!