Főoldal > Koncert > Bangó Margit koncert 2022

Bangó Margit koncert 2022

Bangó Margit koncert 2022

Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest
Dátum: 2022. 02. 12. ( szombat )

JEGYVÁSÁRLÁS

Bangó Margit koncert 2022 - Budpest Sportréna

Bangó Margit énekest az egész ország ismeri, hiszen olyan legendás dalok kötődnek hozzá mint a Hosszú fekete haj, Aranyeső és az úgy mentél el. A Kossuth-díjas énekesnőt fellépései mellett a TV-ben is rendszeresen látni, énekelt már együtt Lakatos Márkkal is, de televíziós pályája még Horváth Pistával indult. A több mint 50 éve éneklő Bangó Margit 2022. február 12-én  a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet.

 Az Arénában elhangzanak pályafutásának meghatározó dalai, legnagyobb slágerei, mint például a Halk zene szól az éjszakában, a Fekete bánat, a Hosszú fekete haj, az Álltam a hídon. A koncerten Szalai Antal és Cigányzenekara kíséri majd, közreműködik Kökény Attila, Takács Nikolas, Emilio, Roby Lakatos, Rigó Jancsi, Szigeti Fercsi és a 4 for Dance táncegyüttes. Néhány dal szimfonikus hangszerelésben, a Budapest Chamber Sinfonietta kíséretében, Drucker Péter vezényletével szólal majd meg. 

Az eredetileg 2021. május 16-ra meghirdetett Bangó Margit 70 koncert az eredeti helyszínen, 2022. február 12-én, szombaton kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportarénában.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top