Főoldal » Színház » Nagyerdei Szabadtéri Színház 2017

Nagyerdei Szabadtéri Színház 2017


Helyszín: Nagyerdei Szabadtéri Színpad - Debrecen Debrecen 4032, Nagyerdei körút
Dátum: 2017 nyarán

Jegyvásárlás
Nagyerdei Szabadtéri Színház 2017

Nagyerdei Szabadtéri Színpad 2017

Hamarosan nyit a Debreceni Szabadtéri Színház. A szabadtéri játékok hagyománya országszerte igen nagy. A frissen felújított szabadtéri színpad is ezt folytatja.

A Nagyerdei Szabadtéri Színpad 2017-es műsorában is számos különleges produkció lesz látható. Júniusban a Szegedi Kortárs Balett Carmina Burana című előadásával indul az évad, amit a Madách Színház új előadása a Ben Hur követ.Szintén júniusban érkezik a Karinthy Színházból a Második Nekifutás című vígjáték és a Játékszín nagysikerű előadása a Primadonnák. A júliust a Kecskeméti Katona vendégjátéka a János Vitéz indítja, majd a Játékszín új bemutatója a Kölcsönlakás lesz látható. A musical rajongókat a József Attila Színház klasszikus musicalje a La Mancha lovagja várja, majd a Thália Színház két előadása a Boeing, Boeing és a Férfiagy várja. Az Operettszínház a Nők az idegösszeomlás szélén című musicaljét hozza el két előadás erejéig. Augusztusban a L’art Pour L’art indítja a hónapot, majd az Orlai produkció Vőlegény című vígjátékát láthatjuk. A hónap közepén a Madách színház új darabját az ÜGyes kis hazugságokat láthatjuk, majd szeptember 9-én a Széki Tánchistóriák zárja az évadot.

Jegyek hamarosan! A jegyárak előadásonként eltérhetnek!


Powered by Interticket

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete