Főoldal » Színház » Fischer Iván Lakásszínháza

Fischer Iván Lakásszínháza


Helyszín: Fischer Iván Lakásszínház 1062 Budapest, Andrássy út 27., 32-es kapucsengő, III. emelet 5.
Dátum: Egész évben

Jegyvásárlás
Fischer Iván Lakásszínháza

Fischer Iván Lakásszínháza néven Budapesten Lakásszínház nyílt! A 25 személyt befogadó lakásszínházat egy jótékony célú alapítvány, a Fischer Iván Alapítvány tartja fenn. Az a cél, hogy a jegybevételből fedezzék a színészek honoráriumát és az előadás egyéb  költségeit. Az Alapítvány biztosítja a lakás fenntartását, a szervezés  és az egyes produkciók létrejöttének költségeit. Számításaik szerint, ez évente 4 millió forintba fog kerülni.

A 2013-as tavaszi szezonban egy Lukáts Andor portréval indul a lakásszínház. A sorozat első részeként Samuel Beckett: Az utolsó tekercs című monodrámáját mutatjuk be Lukáts Andor előadásában, Babarczy László rendezésében. Ezután pedig Lukáts Andor rendezőként is megjelenik, a Színház- és Filmművészeti Egyetem végzős színészhallgatóival létrehozott A. P. Csehov: Jubileum című egyfelvonásosával.

Az előadás zavartalansága érdekében az előadás megkezdésekor a csengőt kikapcsolják, így a későn érkezők már nem tudnak bejutni a lakásba.

Jegyárak:
10.000Ft
A helyszínen készpénzes jegyvásárlásra nincs lehetőség.


Powered by Interticket

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete