Főoldal » Koncert » Mága Zoltán Újévi arénakoncert 2016

Mága Zoltán Újévi arénakoncert 2016


Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest 1143 Budapest, Stefánia út 2
Dátum: 2016. 01. 01. ( péntek )

Jegyvásárlás
Mága Zoltán Újévi arénakoncert 2016

BUDAPESTI ÚJÉVI KONCERT 2016 - MÁGA ZOLTÁN ÉS SZTÁRVENDÉGEI

2016. január 1-én a hagyomány folytatódik a Papp László Sportarénában. Mága Zoltán Újévi koncertjén sztárvendégeivel várja az ünnepelni vágyó közönséget az Arénában. 

Az immár nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő nagyszabású újévi koncerten számos hazai és külföldi sztárfellépő is látható lesz. Az elmúlt években a pop zene képviselői mellett számos opera tehetség, valamint az operett legjobbjai is színpadra léptek, de Mága Zoltán mellett zenéltek a magyar zene legnemesebb képviselői is.

A magyar virtus mellett számos elismert cigányzenész is tiszteletét tette a koncerten, hogy szórakoztassa a nagyérdemű közönséget. Fellépett már az elmúlt hat évben a koncerten Oláh Gergő, Vastag Csaba, Keresztes Ildikó, Oszvald Marika, Gáspár László, Szulák Andrea, Kerényi Miklós Máté, Miklósa Erika, Dolhai Attila, Tóth Vera, Tóth Gabi,  Kiss b. Attila, Bangó Margit, Pintér Tibor, Kökény Attila, Galambos Lajos és Zséda is

A 2016-os Budapesti Újévi Koncert kommunikációjával megbízott cég közlése szerint Törőcsik Mari és Bodrogi Gyula, a nemzet színészei pedig immár második alkalommal köszöntik az új esztendőt a hegedűművésszel a teltházas sportarénában. Fellép még Szulák Andrea, Szekeres Adrien, Charlie és Szakcsi Lakatos Béla, Mága Jennifer pedig a görög tenorral, Mario Frangoulisszal énekel duettet, de láthatja a közönség a művész kisfiát is. A világhírű, „kristály hangúként” is jellemzett operaénekes, Micaëla Oeste egyik kedvenc darabjával, a Csárdáskirálynővel készül a magyar közönségnek! S fellép még a kárpátaljai születésű magyar operacsillag, Georgina von Benza szórakoztatja a közönséget.

Jegyárak: 5900, 8300, 9500, 13900, 14300, 19100, 29900, 41900, 80000 Ft

 


Powered by Interticket

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete