Főoldal » Koncert » Mága Zoltán Újévi arénakoncert 2018

Mága Zoltán Újévi arénakoncert 2018


Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest 1143 Budapest, Stefánia út 2
Dátum: 2018. 01. 01. ( hétfő )

Jegyvásárlás
Mága Zoltán Újévi arénakoncert 2018

BUDAPESTI ÚJÉVI KONCERT 2018 - MÁGA ZOLTÁN ÉS SZTÁRVENDÉGEI

2018. január 1-én a hagyomány folytatódik a Papp László Sportarénában. Mága Zoltán Újévi koncertjén immár 10. ealkalommal sztárvendégeivel várja az ünnepelni vágyó közönséget az Arénában. 

A nagyszabású jubileumi újévi koncerten számos hazai és külföldi sztárfellépő is látható lesz. Az elmúlt években a pop zene képviselői mellett számos opera tehetség, valamint az operett legjobbjai is színpadra léptek, de Mága Zoltán mellett zenéltek a magyar zene legnemesebb képviselői is.

A Prima Primissima-díjas hegedűművész immár nyolcadik alkalommal rendezi meg a Budapesti Újévi koncertjét. Az elmúlt években a koncerten fellépett már Oláh Gergő, Vastag Csaba, Keresztes Ildikó, Oszvald Marika, Gáspár László, Szulák Andrea, Kerényi Miklós Máté, Miklósa Erika, Dolhai Attila, Tóth Vera, Tóth Gabi,  Kiss B. Attila, Bangó Margit, Pintér Tibor, Kökény Attila, Galambos Lajos és Zséda is.

A 2018-as Budapesti Újévi koncert sztárvendége Andrea Bocelli, Michael Bublé, Celine Dion, Josh Groban, Madonna, Whitney Houston, Barbara Streisand, Rod Stewart, Jennifer Lopez és még számos művész producere, a 47-szer jelölt és tizenhatszoros Grammy díjas zenész és alkotó David Foster lesz. Az ismert producer mellett még Oscar-díjas művészek is fellépnek a jubileumi koncerten.

Jegyek már kaphatóak!

 


Powered by Interticket

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete