Főoldal » Koncert » Mága Zoltán Újévi arénakoncert 2017

Mága Zoltán Újévi arénakoncert 2017


Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest 1143 Budapest, Stefánia út 2
Dátum: 2017. 01. 01. ( vasárnap )

Jegyvásárlás
Mága Zoltán Újévi arénakoncert 2017

BUDAPESTI ÚJÉVI KONCERT 2017 - MÁGA ZOLTÁN ÉS SZTÁRVENDÉGEI

2017. január 1-én a hagyomány folytatódik a Papp László Sportarénában. Mága Zoltán Újévi koncertjén sztárvendégeivel várja az ünnepelni vágyó közönséget az Arénában. 

Az immár kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő nagyszabású újévi koncerten számos hazai és külföldi sztárfellépő is látható lesz. Az elmúlt években a pop zene képviselői mellett számos opera tehetség, valamint az operett legjobbjai is színpadra léptek, de Mága Zoltán mellett zenéltek a magyar zene legnemesebb képviselői is.


A Prima Primissima-díjas hegedűművész immár nyolcadik alkalommal rendezi meg a Budapesti Újévi koncertjét. Az elmúlt években a koncerten fellépett már Oláh Gergő, Vastag Csaba, Keresztes Ildikó, Oszvald Marika, Gáspár László, Szulák Andrea, Kerényi Miklós Máté, Miklósa Erika, Dolhai Attila, Tóth Vera, Tóth Gabi,  Kiss B. Attila, Bangó Margit, Pintér Tibor, Kökény Attila, Galambos Lajos és Zséda is.

A 2017-es Budapesti Újévi koncert sztárvendége Az ötödik elem című kultikus film nagy slágerének világhírű előadója, az orosz opera díva, Evgenia Laguna lesz. A további fellépők névsorát folyamatosan hirdetik ki.

Jegyárak: 5900, 8300, 9500, 13900, 14300, 19100, 29900, 41900 Ft

 


Powered by Interticket

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete