Főoldal » Koncert » Budavári Palotakoncert 2016

Budavári Palotakoncert 2016


Helyszín: Budapest Budapest
Dátum: 2016 nyarán

Jegyvásárlás
Budavári Palotakoncert 2016

BUDAVÁRI PALOTAKONCERT
2015. augusztus 7-8.
Budai Vári - Oroszlános Udvar

Budavári Palotakoncert 2015-ben is megrendezésre kerül. Az elmúlt években a telt házas, tomboló siker is bizonyította, a budapesti operett-fesztivál nem csak új helyszínt ad a nyárra a műfajnak, hanem ennek első számú presztízsrendezvénye lesz a következő években a Palota legszebb udvarán, ahová Európa és a világ augusztusban kikapcsolódni jár.

A gálán olyan sztárok lépnek fel mint Fischl Mónika, Frankó Tünde, Boncsér Gergely, Vadász Dániel, Vadász Zsolt, Dancs Annamari, Oszvald Marika, Vágó Zsuzsi, Kerényi Miklós Máté, Peller Károly, Gömöri András Máté és Laki Péter.

A Budavári Palotakoncerten 2015-ben is fellépnek a Budapesti Operettszínház sztárjai és a legismertebb magyar operett dalok csendülnek majd fel egy látványos show keretein belül. Névsor hamarosan!

Jegyárak: 4200, 5800, 7200, 8500, 9800, 22000 Ft

A hagyományteremtés szándéka 2015-ben folytatódik. A gálán olyan sztárok lépnek fel mint Fischl Mónika, Frankó Tünde, Boncsér Gergely, Vadász Dániel, Vadász Zsolt, Dancs Annamari, Oszvald Marika, Vágó Zsuzsi, Kerényi Miklós Máté, Peller Károly, Gömöri András Máté és Laki Péter.


Powered by Interticket

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete