Főoldal » Fesztivál » Szarvasi Szabadtéri Színpad 2017 programja és jegyek itt!

Szarvasi Szabadtéri Színpad 2017 programja és jegyek itt!


Helyszín: Szarvasi Vízi Színház 5540 Szarvas, Petőfi Sándor u. 7-9.
Dátum: Nyáron

Jegyvásárlás
Szarvasi Szabadtéri Színpad 2017 programja és jegyek itt!

A Szarvasi Vizi Színház 2017-ben is izgalmas előadásokkal várja a közönségét és a 2017-es programból már ízelítőt is adtak. A Szarvasi Vízi Színház 2017-ben is várja a nézőket a változatosabbnál változatos előadásokkal.

A szezont egy musical összeállítással a Csillagok idején musical glával nyitják, majd a Csak semmi szexet kérem, angolok vagyunk és Az ördög három aranyhajszála lesz látható. Utána egy amolyan cirkusz show jellegű fizikai színházi produkcióként lesz látható a Rómeó és Júlia. Ezt követően a Black Comed és a Vidám kisértet,  Lúdas Matyi, a Balkán kobra és a Nyolc nő is látható lesz. A július szenzációja a nagy visszatérő a Monte Cristo grófja musical lesz, de jön még a Sári bíró, a Veszek egy éjszakát, és A nadrág. A kicsiket a Hamupipőke és az Állati mese várja. Az operett rajongóit A cigánybáró operettel várják, aztán egy könnyed előadás A férfiak a fejükre estek című előadás lesz látható. A szezont a MR és MRS valamint az Experidance előadása a Nostradamus zárja.

A jegyárak előadásonként eltérnek!


Powered by Interticket

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete